За нас

Специализирана болница за рехабилитация Мари
Начало / За нас

Специализирана болница за рехабилитация „Мари“ е частна болница разположена между древния и живописен Несебър и с. Равда, в залива “Аурелия„ на 150м. от плажната ивица.

Изключително комуникативното разположение на болницата дава възможност на нашите пациенти да получат освен необходимото лечение и една спокойна и релаксираща почивка.

Болницата съчетава морския климат и плажовете с лечебния ефект от кало и луголечението, физиотерапията, водотерапията, лечебната физкултура и масажът.

Нашата сграда

Сградата на болницата е построена през 2007г. на 5 етажа с асансьор и осигурена достъпна среда за хора в неравностойно положение . Базата разполага с двойни и тройни стаи всички оборудвани със самостоятелен санитарен възел, телевизор и климатик.

Ресторантска част

Ресторантската част е разположена  на партера и разполага с бар и кухня, където пациентите могат да се насладят на прекрасните гозби прясно приготвени от нашите готвачи. Кухнята е с най- съвременно оборудване за обслужване на 100 ресторантски места.

Медицински блок

Медицинският блок  е разположен  в сутерена на сградата, до който има достъп чрез стълбище и асансьор. Обособени са две помещения за калолечение с вани за мъже и жени, 2 съблекални и 6 душа, 4 кушетки за апликации с кал и луга. 3 помещения за физиотерапия снабдени с физиотерапевтична апаратура, спортна зала оборудвана с уреди за лечебна физкултура, помещение за масаж, помощни помещения –чакалня, кухня за подготовка на кал и луга.

Какви процедури предлагаме?

Лечебната кал, компреси с луга, физиотерапия и други.

Организацията на рехабилитационната дейност се осъществява от лекар физиотерапевт, лекар невролог,  медицинска сестра, рехабилитатори, калолечител, водолечител и масажисти.